Tietoa hakemisesta

Miten haen opiskelijaksi Laajasalon opistoon?

Laajasalon opistoon haetaan täyttämällä ensin opiston verkkosivuilla sijaitseva sähköinen lomake, jolla ilmoittaudutaan valintakokeeseen.
Opiskelijavalinta tehdään valintakokeessa, jossa linjojen opettajat tutustuvat hakijoihin. Tustustuminen tapahtuu erilaisten kirjallisten tai muiden tehtävien avulla sekä henkilökohtaisessa haastattelussa. Valintakoetehtävät vaihtelevat linjoittain.

1. Ilmoittaudu valintakokeeseen täyttämällä hakulomake.

Valitse oikea lomake ja ilmoittaudu valintakokeeseen

a) Viestintä, taide, yhteiskunnallinen koulutus: ilmoittaudu valintakokeeseen

b) Kasvatus- ja ohjausalan at, seurakunta- ja hautauspalvelualan at: ilmoittaudu ammatillisen koulutuksen valintakokeeseen.

c) Suomen kielen kurssit (SuoMa): ilmoittaudu tasokartoitukseen 

d) valtiotieteiden linjalle ja kasvatustieteisiin ei ole valintakoetta. Valinnat tehdään hakemusten perusteella. Täytä hakemus opintolinjan sivulla.

2. Tarkista valintakoepäivä ja merkitse se heti kalenteriisi. Kaikki hakulomakkeen täyttäneet ovat automaattisesti tervetulleita valintakokeeseen.

3. Tervetuloa valintakoepäivänä Laajasalon opistolle!

Huom! Ammatillisille linjoille voi hakea muinakin aikoina kuin yleisinä valintakoepäivinä.
Ole suoraan yhteydessä linjan vastuuhenkilöön ja kysy lisää.

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen, hakija hyväksyy tietojensa tallentamisen ja käsittelyn. Lomaketiedot muodostavat hakijarekisterin.
Linkki rekisteriselosteeseen

 

Valintakokeet järjestetään kesäkuussa ja täydennyshaku elokuussa.
Halutessaan hakija voi osallistua useamman kuin yhden linjan valintakokeeseen.

Jos perut valintakokeeseen osallistumisen, ole ystävällinen ja ilmoita siitä opistolle, pekka.lehto[]laajasalonopisto.fi tai soita 09 6219 000