Osaava Global 2014–2015

OSAAVAglobal on opetustoimen henkilöstön osaamista kehittävä hanke,
joka vastaa niihin haasteisiin, jota globaalistuva työelämä tuo koulutukselle ja henkilöstön osaamiselle.

Maailma tulee vauhdilla oppilaitoksiin ja koulutukseen. Tähän tarvitaan myös henkilöstön globaalin osaamisen jatkuvaa kehittymistä.
Hankkeen päätavoitteena on päivittää, kehittää ja lisätä verkoston oppilaitosten henkilöstön kansainvälisyysosaamista sen eri osa-alueilla sekä saada globaali osaaminen osaksi henkilöstön kehittämissuunnitelmaa.

Tavoitteena on luoda myönteistä ilmapiiriä kansainväliselle toiminnalle ja saada aikaan innostusta myös niiden keskuudessa, jotka eivät aiemmin ole olleet mukana kansainvälisessä toiminnassa.

Hanke pyrkii kehittämään ja käyttämään voimavarana kotikansainvälisyyttä ja kielitietoista opetusta. Tarkoituksena on hankkeen tavoitteiden 1 ja 2 tuotosten kautta tavoitteessa 3 luoda suunnitelma globaalille osaamiselle verkoston kaikkien oppilaitosten henkilöstön kehittämissuunnitelmissa.

Osallistuvat organisaatiot
Helsingin Diakoniaopisto, koordinaattori
Keskuspuiston ammattiopisto, Helsinki
Laajasalon opisto, Helsinki
Ravintolakoulu Perho, Helsinki
Seurakuntaopisto, Järvenpää
Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto, Helsinki

OSAAVAglobal 2014-2015 on opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista kehittävä hanke, joka vastaa Opetus- ja kulttuuriministeriön asettamia haasteita toimintatapojen ja oppimisympäristöjen kehittämisessä.Hankerahoitusta on myöntänyt Etelä-Suomen aluehallintoviraston Osaava-ohjelma Programmet Kunnig.

Tutustu hankkeen blogiin: http://osaavaglobal.blogspot.fi/

Jätä viesti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.