Asuminen ja ruokailu

Asuntolapaikat

Asuntolapaikat on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka tulevat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Kun olet saanut vahvistuksen opiskelupaikasta, voit kysyä asuntolapaikkaa.

Laajasalon opiston opiskelija-asuntola sijaitsee opiston yhteydessä. Asuntolassa on 11 kahden hengen huonetta, joista kaikista on merinäköala. Huoneissa on kaksi sänkyä, kirjoituspöytä, kaappitilaa ja oma wc ja suihku. Keittiö on yhteinen kaikille asukkaille. Keittiön vieressä on yhteisessä tila, jossa on sohva ja tv.

Asuntolan yhteydessä on pesutupa, sähkösauna ja pieni uima-allas.

Vuokra

Paikka opiston asuntolan kahden hengen huoneessa maksaa 230,00€/kk. Asumiseen on mahdollista hakea asumislisää, joka on 88,87€/kk. 

Asuntola-asioita hoitaa toimistosihteeri Pekka Lehto.

Lähialueen palvelut

Laajasalon ostoskeskus, terveysasema ja kirjasto sijaitsevat n. kilometrin päässä opistolta.

Helsingin keskustan palvelut ovat n. 20 minuutin matkan päässä. Keskustaan pääsee menemällä bussilla Herttoniemen metroasemalle ja sieltä metrolla keskustaan. Bussipysäkki sijaitsee 300 metrin päässä opistolta.

Ruokaa omasta keittiöstä

Opistolla on oma keittiö, joka valmistaa maukasta ja ravitsevaa ruokaa arkipäivisin erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Lounas kuuluu opintomaksuun kansanopistolinjoilla (viestintä, taide, yhteiskunnallinen koulutus). Ammatillisten linjojen opiskelijat (koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen at, suntion at) ja suomea maahanmuuttajille -linjoilla opiskelevat voivat ostaa lounaan opiskelijahintaan.

Iltapäivisin opiston keittiö tarjoaa kahvia ja teetä kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle.