Esports

Oletko haaveillut urasta esports-pelaajana? Minkälainen on huippu-urheilijan arki esportsin puolella? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea Laajasalon esports-koulutukseen ja kokeilla riittävätkö taitosi ammattilaiseksi asti.

Mitä ammattipelaajaksi kehittyminen vaatii? Laajasalon esports-koulutuksessa pääset kehittämään itseäsi yksilönä ja joukkueen kanssa eri peleissä. Sisältönä koulutuksessa on mm. kilpapelaajan treenaaminen, pelaaminen ja aikataulutettu tekeminen. Tapaat suomalaisia valmentajia, joukkueita ja pelaajia esimerkiksi Helsinki REDSin, HAVUn ja TRAILBLAZERSin organisaatiosta. Koulutuksessa peleinä keskitytään pääsääntöisesti CS:GO, Overwatch ja Dota 2 ja tämä huomioidaan myös valintoja tehdessä. Koulutusjaksoja tulee pitämään muun muassa Helsinki REDSIN Tomi ”ToNppa” Luhtapuro.

Esportsissa menestyminen on vaativa kokonaisuus ja siihen liittyy paljon muutakin kuin itse pelaaminen. Näihin muihin tärkeisiin menestymisen osa-alueisiin kiinnitetään huomiota Laajasalon opiston esports-koulutuksessa: ruokavalio, kehonhuolto, stressinsietokyky ja unen laatu. Peleissä keskitytään erilaisten strategioiden hiomiseen ja pitkäjänteiseen harjoitteluun.

Lukuvuosi:
HUOM! Opintolinja ei käynnisty syksyllä 2020

Seuraavat valintakokeet:
Ei valintakoetta, valinta tapahtuu ennakkotehtävien perusteella.

Opintomaksu: 3685 €

ENNAKKOTEHTÄVÄT
ILMOITTAUDU

Opintomaksut >
Opintojen rahoitus >
Tietoa hakemisesta > 

Kysy lisää
Matti Kailanto
matti.kailanto@laajasalonopisto.fi

Ilmoittaudu eSPORTS opiskeluihin.

ILMOITTAUDU