Asuminen ja ruokailu

Asuntolapaikat

[6.8.2020] Asuntola on täynnä. Jos kimppakämpät kiinnostaa, tutustu muihin samassa tilanteessa oleviin Laajasalon opiskelijoihin ja löydä yhdessä ratkaisu. Ota yhteys opiston toimistoon, saat lisätietoja p. 09 6219 0049.

Asuntolapaikat on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka tulevat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Kun olet saanut vahvistuksen opiskelupaikasta, voit kysyä asuntolapaikkaa.

Laajasalon opiston opiskelija-asuntola sijaitsee opiston yhteydessä. Asuntolassa on kahden hengen huoneita, joista kaikista on merinäköala. Huoneissa on kaksi sänkyä, kirjoituspöytä, kaappitilaa ja oma wc ja suihku. Keittiö on yhteinen kaikille asukkaille. Keittiön vieressä on yhteisessä tila, jossa on sohva ja tv.

Asuntolan yhteydessä on pesutupa ja sähkösauna.

Vuokra

Tiedustele asumisen hintaa toimistosta. 

Asuntola-asioita hoitaa toimistosihteeri Pekka Lehto, 09-62190012 / pekka.lehto@laajasalonopisto.fi

Lähialueen palvelut

Laajasalon ostoskeskus, terveysasema ja kirjasto sijaitsevat n. kilometrin päässä opistolta.

Helsingin keskustan palvelut ovat n. 20 minuutin matkan päässä. Keskustaan pääsee menemällä bussilla Herttoniemen metroasemalle ja sieltä metrolla keskustaan. Bussipysäkki sijaitsee 300 metrin päässä opistolta.

Ruokaa omasta keittiöstä

Opistolla on oma keittiö, joka valmistaa maukasta ja ravitsevaa ruokaa arkipäivisin erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Lounas kuuluu opintomaksuun kansanopistolinjoilla (viestintä, taide, yhteiskunnallinen koulutus, kotoutumiskoulutus). Ammatillisten linjojen opiskelijat (Kasvatus- ja ohjausalan at, Seurakunta- ja hautauspalvelualan at) voivat ostaa lounaan opiskelijahintaan.

Iltapäivisin opiston keittiö tarjoaa kahvia ja teetä kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle.