Lastenteatteri festivaalit

Lastenteatteri festivaalit

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 18/03/2018
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Laajasalon VPK

Kategoriat: Avoin tapahtuma


Laajasalon opiston näyttelijäntyö 2 -linjan opiskelijat järjestävät Lastenteatteri festivaalit koko perheelle sunnuntaina 18. maaliskuuta 2018 klo 10.00-14.00. Sisäänpääsy: aikuiset 3 euroa, lapset maksutta. Tapahtuman tuotto näyttelijöille.

Päivän tapahtumiin sisältyy huikeita teatteriesityksiä:

Neljä karvakaveria kohtaavat toisensa sattumien kautta ja lähtevät yhdessä perustamaan maailman mahtavinta bändiä Bremenin kaupunkiin, mutta onko tie kuoppainen, vai onko reitti selvä? Pääsevätkö toverit toteuttamaan haaveensa?

Olethan kuullut Keisarista, joka rakastaa vaatteita niin paljon, ettei näe ahneutensa takaa? Ketkä saavat opetuksen, kuka on tyhmä ja miten Keisarin käy?

EnerginenPirteäTehokasNopeaSporttinenTaitavaVeikeä kaikkien kaveri Pipe on suorittamassa tärkeää tehtävää, mutta yrittääkö joku keplotella hyväuskoisen Pipen kustannuksella? Paljastaako taikaohjain pahat aattet? Päätä huimaava seikkailu!

Peili kertoo aina totuuden, eikös niin? Mitä, jos joku ei pidäkkään peilin kertomasta totuudesta? Ehtivätkö prinssi ja kääpiö auttamaan Lumikkia, ennenkuin on liian myöhäistä?

Olipa monta kysymystä. Tule seuraamaan esityksiä niin varmasti löydät vastaukset!

Esitysaikataulu
10.30 Bremenin soittoniekat
11.00 Keisarin uudet vaatteet
TAUKO
12.30 Pipe ja taikakengät
13.00 Lumikki

* * * * *

Kahvila myy koko tapahtuman ajan herkkuja herkuttelijoille, pientä välipalan tyyppistä, välipala tyypiseen nälkään. Kofeiinia sitä tarvitseville ja muuta mukavaa. Koska kyseessä on lasten juhlat, ovat hinnatkin pieniä.

* * * * *

Lasten ikuinen suosikki, suuri ja punainen ja sanoo piipaa on tapahtuman aikaan pihalla tutkailtavana!

Mahtavat muodonmuutokset ja pienetkin koristelut loihditaan ihanassa kasvomaalamossa.

* * * * *