Valtiotieteiden linja

Milloin?

14.8.2017-1.6.2018

Kenelle?

Valtiotieteiden linja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat perehtyä valtiotieteisiin, yhteiskuntaan ja osallistua tehokkaalle ja tulokselliselle kurssille. Hyvän pohjan antaa ylioppilastutkinto tai vastaavat tiedot.

Tavoitteet

Tavoitteena on antaa monipuolinen kuva ja käsitys valtiotieteiden/yhteiskuntatieteiden opinnoista ja niiden eri suuntautumisvaihtoehdoista sekä valmentaa opiskelijat jatko-opintoihin yliopistossa.

Keskeiset sisällöt

Opintoihin voi sisältyä poliittista historiaa, sosiologiaa, valtio-oppia ja yhteiskuntapolitiikkaa. Osa opinnoista on avoimen yliopiston opintoja, jotka voit suoraan hyväksilukea opinnoissasi, kun pääset yliopistoon.

Maaliskuussa alkaa valmennus eri yliopiston yhteiskuntatieteellisten/valtiotieteellisten aineiden valintakokeisiin. Valmennus järjestetään pienryhmissä sen mukaan mihin opiskelijat ovat hakemassa.

Opetuksen toteutus

Opetus toteutetaan Laajasalon opistossa lähiopintoina arkipäivisin. Avoimen yliopiston luentoja on ajoittain iltaisinkin. Saat luentoaikataulun aina hyvissä ajoin. Ohjattua opetusta on keskimäärin viisi tuntia päivässä.

Opettajat

Opettajat ovat yliopisto-opintojen kautta pätevöityneitä opetusalan ammattilaisia, joilla on monipuolinen kokemus alan töistä.

Mitä opiston jälkeen?

Opintokevään jälkeen opiskelijalla on käsitys valtiotieteellisestä/yhteiskuntatieteellisestä alasta ja suuri todennäköisyys päästä jatkamaan opintojaan yliopistossa

Opintomaksu

Opintomaksu 3450,00

Opintomaksun voi maksaa kerralla tai pienemmissä osissa.
Opintoihin voi hakea KELAn opintotukea.

Hakeminen

Opintolinjalle haetaan täyttämällä lomake täällä.

Kysy lisää

Marjukka Vainio-Rossi
marjukka.vainio-rossi [ät ]laajasalonopisto.fi

Juha Matti Holopainen 
juhamatti.holopainen [ät] laajasalonopisto.fi