Laulusolisti

Aika
20.8.2018 – 29.5.2019

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omia esiintymis- ja laulutaitojaan. Kurssi on tarkoitettu 18 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Yläikärajaa kurssille ei ole.

Tavoitteet

Kurssin aikana opitaan keskeisimmät asiat sooloartistin tarvitsemista tiedoista ja taidoista. Tavoitteena on löytää kullekin sopiva ohjelmisto ja ilmaisutyyli. Käytännön harjoitukset kasvattavat esiintymisvarmuutta ja auttavat rakentamaan osaavan ja persoonallisen tulkitsijan.


Keskeiset opintosisällöt

Yksittäisten laulujen harjoitukset, laulaminen yleisölle, tekstianalyysi ja tyylinmukainen fraseeraus, laulutekniikan harjoitukset, pianon vapaasäestys
musiikin yleistieto ja historia, laulajan ja orkesterin yhteistyö, taustojen laulaminen ja levyttäminen. Kevätkaudella kurssi levyttää oman albumin.

Opetuksen toteutus

Kurssi toteutetaan päiväopintoina arkisin n. klo 9.30 – 14.00. Myös ilta- ja viikonloppuajat ovat mahdollisia esiintymisten yhteydessä.


Opettajat ja kouluttajat

Kurssia johtaa kapellimestari, kurssin vastaava kouluttaja Antti Hyvärinen.
Laulutyön ohella tapahtuvasta erikoisopetuksesta ja -ohjauksesta vastaavat oman alansa kokeneet ja arvostetut tekijät.


Yhteistyökumppanit

Laulusolistikurssi esiintyy lukuisten yhteistyökumppaneiden erilaisissa tapahtumissa mm. juhlissa ja messuilla. Levyn tekemisessä yhteistyökumppanina on Sonic Pump Studios.


Mitä opiston jälkeen?

Opintojen jälkeen sinulla on entistä parempia valmiuksia hakea musiikin alan jatko-opintoihin tai rakentaa esiintyvän artistin uraa. Vaikka et suuntaisikaan musiikin alalle, opintovuoden kokemuksista ja uudesta osaamisesta on varmasti hyötyä ja iloa elämässä ja työssä ammatista riippumatta.


Opintomaksu

Lukuvuoden opintomaksu on 3610,00€
Maksu suoritetaan kahdeksassa erässä.
Opintoihin voi hakea opintotukea.


Kysy lisää

Juha Matti Holopainen
juhamatti.holopainen [ät] laajasalonopisto.fi
040 701 1532

Riitta Helander
riitta.helander [ät] laajasalonopisto.fi
p. (09) 6219 0049

Opintomaksut
Opintojen rahoitus
Tietoa hakemisesta
Ilmoittaudu valintakokeeseen