Suomen kieltä ja kulttuuria

Miksi opiskelisin suomea juuri Laajasalon opistossa?

Meille on tärkeää, että opiskelija saavuttaa nopeasti hyvän suullisen kielitaidon. Se on avain kotoutumiseen niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin. Olemme Laajasalossa kehittäneet vuorovaikutukseen perustuvan oppimismenetelmän, jonka tehokkuudesta meillä on hyviä tuloksia. Kursseillamme puhutaan ainoastaan suomea, tehdään projekteja yhdessä suomalaisten opiskelijoiden kanssa, tutustutaan työpaikkoihin ja koetaan suomalaista kulttuuria vaikkapa nuotion tai teatteriesityksen äärellä. Opisto tarjoaa yhteisöllisen oppimisympäristön, jossa on mahdollista tutustua suomalaisiin ja käyttää kieltä päivittäin.

Mitä ja kenelle?

Meillä on kaksi intensiivistä suomen kielen kurssia: SuoMa 2 jonkin verran kieltä osaaville ja SuoMa 3 työelämän suomea.

Milloin?

Seuraava kurssi on 14.8. – 22.12.2017. Opetusta on maanantaista perjantaihin klo 10 – 14.30.

Mitä maksaa?

Kurssimaksu on yhteensä 650€ sisältäen materiaalit, vierailut ja päiväkahvin. Kursseihin on mahdollista saada tukea TE-toimistosta.

Miten haen kurssille?

Täytä linkin takaa löytyvä lomake, jolla ilmoittaudut tasokartoitukseen. Lisätietoja saat myös numerosta 050-4683073 tai sähköpostitse heikki.kononen@laajasalonopisto / anni.olander@laajasalonopisto.fi