Avoimet ovet -tapahtumapäivät 28.3. ja 11.4.

Tervetuloa tutustumaan 111-vuotiaaseen Laajasalon opistoon!

Laajasalon opisto on monipuolinen kansanopisto. Yksi parhaista, ellei paras. Laajasalon opistossa päästään syventymään taiteisiin, kasvatukseen, kansainvälisyyteen ja elämänhallintaan. Toteutamme yhteisiä projekteja eri linjojen välillä. Järjestämme konsertteja, taidenäyttelyitä, teatteriesityksiä ja yhteisiä juhlia. Opistolla on oma teatteritalo, useita radio- ja tv-studioita sekä oma ympärivuotinen media, live-kanavat radioon, televisioon ja kirjoittamiseen: Kaupunkikanava.fi, Kaupunki.tv ja Kaupunkiradio.fi.

Opisto tunnetaan käytännönläheisistä koulutuksista. Meillä opitaan yhdessä ja tekemällä. Tarjolla on neljä viestinnän ja seitsemän taiteen opintolinjaa. Meillä opiskellaan myös yliopistoon tähtäävillä linjoilla valtiotieteitä ja kasvatusalaa, psykologiaa, mediakasvatusta ja vaihtoehtopedagogiikkoja sekä liikuntapsykologiaa. Meillä voi opiskella vuodessa myös koulunkäynnin ohjaajaksi tai suntioksi. Maahanmuuttajaopiskelijat pääsevät harjoittelemaan suomen kieltä ja kulttuuria toiminnallisin menetelmin ja idealinjan kehitysvammaiset opiskelevat itsenäisessä elämässä tarvittavia taitoja. Kaikki opintolinjat antavat valmiuksia jatko-opintoihin ja osaamista työelämään.

Järjestämme opinto-ohjaajille ja kiinnostuneille opiskelijoille kaksi Avoimet ovet -tapahtumapäivää keväällä 2018, joten tervetuloa tutustumaan 111-vuotiaan Laajasalon opiston toimintaan:

keskiviikkona 28. maaliskuuta 2018 klo 10.00– 16.00 ja
keskiviikkona 11. huhtikuuta 2018 klo 10.00–16.00.

Ilmoittautumiset: Laajasalon opisto, Pekka Lehto, pekka.lehto@laajasalonopisto.fi.

Tervetuloa!

Jätä viesti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.